Aftale - sportsklubber

 

Massage i sportsklubber og ved sportsarrangementer:

 

Ved turneringer, løbe-events, cykelløb, fodbold og lignende sportsarrangementer m.m. skal en sportsudøver kunne præstere det optimale.

Musklerne bliver ved sådanne begivenheder belastet til det yderste. Massage før og umiddelbart efter, giver mærkbare resultater.

 

Jeg tilbyder massage på stedet.

- Eksempelvis var jeg tilknyttet som massør ved årets cykelløb "Post Danmark rundt" for motionister.

 

Et andet eksempel jeg kan nævne, er golfsporten:

 

Sportsmassage i forbindelse med en golfturnering, en company dag eller lignende arrangement er en spændende aktivitet, som enhver golfspiller vil værdsætte.

 

Et golfsving belaster kroppen mere end man lige skulle regne med.
Du bruger mange muskler når du svinger køllen og det er en meget hurtig og krævende bevægelse.

Med sportsmassage går jeg ind og arbejder med de specifikke muskler som udgør et golfsving, både for at forebygge skader, men også for at frigøre din bevægelse.

En kortvarig massage af nakke, skulder og ryg efter en golfrunde afhjælper spændinger og stress. Muskler vil restituere hurtigere og skader afhjælpes forebyggende.

Sportsmassagen tilbydes på stedet som stolemassage eller ved en massagebriks, i et mobilt afslappet arrangement.

 

Jeg kigger også på om der er noget i dit sving der kan optimeres i forhold til skader eller bare bedre ydelse.

 

Kontakt tlf. 28 96 95 56 eller email: mail@sports-massage.dk for at høre hvordan dit næste sportsarrangement kan blive en succes med et tilbud som enhver sportsudøver vil elske.

 

Aftale - virksomheder

 

Jeg tilbyder massage til dine medarbejdere enten på arbejdspladsen eller i klinikken. Undersøgelser viser at fysiurgisk massage resulterer i mindre sygefravær, mere energi, større arbejdslyst og øget produktivitet.

 

Med den store fokus der i dag er på sundhed og velvære, har mange virksomheder set det fornuftige i at tilbyde sine medarbejdere massage på arbejdspladsen. 

 

Jeg tilbyder at etablere en massageordning til jeres virksomhed, hvor jeres medarbejdere kan få Fysiurgisk massage én eller flere gange om måneden. Hvorvidt ordningen skal være helt eller delvist betalt af medarbejderne er op til jer.

 

Pris afhænger af den pågældende aftale.

Kontakt tlf. 28 96 95 56 eller email: mail@sports-massage.dk

 

Mærk forskellen

                  - du yder bedre

 

Sportsmassage © • Jernbane Allé 73, 2720 Vanløse • tlf. 28 96 95 56 • mail@sports-massage.dk

www.sports-massage.dk