Behandlingsforløb

 

Når du kommer, - vil jeg spørge ind til hvorfor du skal have massage, så vi i fællesskab kan beslutte behandlingsform og afstemme forventningerne til resultatet. Behandlingsformen er forskellig afhængig af hvilket problem du måtte have.  Nogle kan have glæde af en enkelt behandling, mens andre vil have behov for et forløb, som forbedrer situationen fra gang til gang. Dette er også afhængigt af, om der er tale om egentlig skadesbehandling eller forebyggende, vedligeholdende behandling.

Der er forskellige massageformer. Sportsmassage er en regulær, dybdegående behandling, som har god og langvarig effekt på muskler som kræver særlig opmærksomhed, - en mere nænsom fysiurgisk behandling kan være gavnlig i andre tilfælde. Dette afdækker vi i fællesskab før, under og efter behandlingen.

I behandlingslokalet er der alt hvad der skal bruges under massagen -omklædningsfaciliteter, toilet, briks, lagner håndklæder og olier.

Se Billedgalleri

Under massagen vil du være dækket af lagen eller tæppe, så kun de områder der behandles, er afdækket.

Efter endt behandling, skal du kunne mærke en forbedring. Det ønskede resultat kan dog kræve flere behandlinger.  Dette er meget individuelt, så en rådgivning om et evt. videre forløb vurderes i situationen.

Du er velkommen til ringe til mig hvis du har spørgsmål. Telf: 28 96 95 56

 

Sportsmassage © • Jernbane Allé 73, 2720 Vanløse • tlf. 28 96 95 56 • mail@sports-massage.dk

www.sports-massage.dk